Heidän majesteettinsa Alaric ja Nerissa esittäytyvät

Esittelyteksti on kirjoitettu ja käännetty kesäkuussa 2007 ja julkaistu Aarniwalcean heinäkuun 2007 numerossa. WWW-julkaisu tapahtuu tässä Heidän Majesteettiensa luvalla.

Alaric and NerissaAlaric ja Nerissa tapasivat toisensa ensi kerran keskiaikaseuran esittelytapahtumassa vuonna 1993.

Kolme vuotta myöhemmin he hallitsivat Lochacia ruhtinasparina, tuolloin alue (Australia) oli vielä Lännen kuningaskunnan ruhtinaskunta.

Alaric lyötiin ritariksi 1997 ja vuonna 2001 Nerissa otettiin laakerilehden ritarikuntaan taidoistaan kirjurin alalla. Vanhassa paronikunnassaan Alaric tunnetaan hyvin myös keittotaidoistaan ja Nerissa taidostaan laulaa madrigaaleja.

Alaric ja Nerissa menivät naimisiin (moderneissa vaatteissa) elokuussa 2001 ja lähtivät seuraavana aamuna häämatkalle maailman ympäri. Noin 32 tuntia myöhemmin he saapuivat ensimmäiseen kohteeseensa - Visbyn keskiaikaviikolle. Nerissa antoi Alaricin ottaa haarniskan mukaan (koko matkan maailman ympäri), koska muuten hän saisi kuunnella valitusta siitä lopun ikänsä....

Vuonna 2003 Alaric ja Nerissa hallitsivat Lochacia sen kolmantena kuningasparina, sillä kertaa alueeseen oli liitetty myös Uusi-Seelanti. Sekä Australialla että Uudella-Seelannilla on oma kattojärjestönsä erillään SCA, Inc:istä [samalla tavalla kuin Suomellakin]. Etäisyyksien ja eristyneisyyden laajalle ja kansainväliselle kuningaskunnalle aiheuttamat ongelmat ovat tuttuja Alaricille ja Nerissalle. He myös tunnustavat ja arvostavat Drachenwaldin erikoisluonnetta, joka syntyy niin monesta eri kielestä ja kulttuurista niin keskiaikaseuran sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Osallistuessaan Pennsiciin kuninkaallisina vuonna 2003 Nerissa hämmästytti ihmisiä pitämällä luennon (ilmeisesti ensimmäisenä kuningattarena Pennsicin historiassa) ja Alaric herätti ihmetystä pesemällä itse pyykkinsä!

Huomattuaan, etteivät muutu yhtään nuoremmiksi, Alaric ja Nerissa muuttivat kuningaskuntaamme toukokuussa 2006 etsiäkseen uusia seikkailuita ja nähdäkseen keskiajan historian tärkeät paikat omin silmin.

Alaric on kiinnostuut taistelemisesta, tanssista, ruoanlaitosta ja satunnaisesti puunkaiverruksesta.

Nerissan kiinnostuksen aiheita ovat kalligrafia ja illuminaatio, madrigaalien laulaminen, harpun soittaminen ja paviljongit.

Keskiaikaseuran ulkopuolella "Steve" työskentelee atk-alalla läheisessä koulussa ja "Jen" on graafinen suunnittelija. He asuivat Brisbanessa Australiassa ennen muuttamistaan yhteen maailman monipuolisimmista kaupungeista - Lontooseen. Tällä hetkellä Steve ja Jen harkitsevat asunnon ostamista Lontoosta.