Tapahtumailmoitus

Paronillinen Investituura, 31.8.-2.9.2007

Poukan pitäjällä on ilo ja kunnia toivottaa Aarnikansa tervetulleeksi juhlimaan Mikaelin ja Katariinan virkaanastujaisia. Luvassa on niin loistokkaita turnajaisia kalpa- ja rottinkitaistelussa kuin myös jousiammuntakilpailu sekä tiede- ja taidenäyttely. Unohtamatta tietenkään maukkaita pitoja ja muuta hauskanpitoa. Tervetuloa!

Paikka:
Kiljavan leirikeskus, Vihtilammintie 45, Rajamäki, noin 50 km Helsingistä pohjoiseen. Tapahtumapaikka aukeaa perjantaina 31.8. klo 19.00 ja ovet sulkeutuvat sunnuntaina klo 12.00. Näiden aikojen ulkopuolella paikalla oleskelevien katsotaan olevan vapaaehtoista työvoimaa.

Säännöt:
Tapahtuma on "kostea" (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia kuten olutta, siideriä ja viiniä). Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä paikoilla. Lakanat ovat pakollisia kaikille sängyssä nukkuville, siinäkin tapauksessa, että nukkuu makuupussissa. Tulen tekeminen on sallittua vain tulentekopaikoilla.

Tapahtumamaksut
SKA:n jäsenille hinta on 17 euroa, ei-jäsenille hinta on 20 euroa. Ateriapaketti (aamupalat, iltapala perjantaina ja lounas lauantaina) maksaa 7 euroa ja pidot 9 euroa. Yhteishinta on jäsenille 33 euroa ja ei-jäsenille 36 euroa. Myöhästymismaksu on 7 euroa. Lasten hinnat: 0-6 v ilmaiseksi, 7-11 v maksaa ruoat, 12 vuotta täyttäneet täydellä hinnalla.

Maksuohjeet
Ulkomaalaiset voivat maksaa vasta ovella, mutta Suomessa asuvien tulee maksaa tapahtumamaksu Kotkan keskiaikaseuran tilille 106930-224261 viimeistään 10.8. välttääkseen myöhästymismaksun. Jäsenten on maksaessa käytettävä viitettä 13xxxxx, jossa x:t korvataan jäsenkortissa olevalla jäsennumerolla ja tarkisteella (ilman väliviivaa). Ei-jäsenten on ilmoitettava maksun viestiosassa kenen maksu on kyseessä.

Ilmottautumiset
Autokraatille 10.8. mennessä, mieluiten sähköpostitse. Kaikki 10.8. jälkeen ilmoittautuvat joutuvat maksamaan myöhästymismaksun. Ilmoittautuessasi mainitse: nimesi, SCA-nimesi, yhteystietosi, mahdolliset ruoka-allergiat, mitä ruokia tilaat sekä oletko tapahtuman aikaan SKA:n jäsen. Mainitse myös, mikäli olet alaikäinen tapahtuman aikaan! Voit myös esittää toiveita nukkumapaikkojen suhteen (hiljainen, äänekäs, perhe tms.).

Peruutusehdot
10.8. mennessä osallistumisensa peruuttavat saavat kaikki rahansa takaisin. Välillä 11.8.-17.8. peruuttavat saavat ruokarahansa takaisin, 18.8. tai sen jälkeen peruuttaville ei valitettavasti voida luvata mitään palautuksia.

Autokraatti
Herra Vilhelm Torbjörnsson (Ville Laukkanen)
Valhallankatu 8 A 3
00250 HELSINKI
050-370 8883
v_torbjornsson @ hotmail.com

Vastuumarski
Lord Oliver of Harjuwalcea (Olli Salonen)
sähköposti: oliver_of_harjuwalcea @ jippii.fi

Pääkokki
Vapaaherratar Zölderdödy Aléna (Jenni Alford)